Medlemsinfo

Välkommen till Östersunds snöskoterklubbs medlemssidor. Här finns protokoll från våra möten, information om hur man blir medlem och speciella erbjudanden till dig som är medlem.

Öppen för alla

Östersunds snöskoterklubb är en ideell förening som bygger i huvudsak på engagemang från föreningens medlemmar. Vi försöker samla alla människor som är intresserade av snöskoter i och utanför Östersund till vår förening. Vi har plats för alla som gillar att se eller tävla på skoter, som gärna tar en skotertur för att grilla eller bara för att det är roligt och de som bara vill komma till Gräfsåsen och umgås och snacka med likasinnade.

Tävling

Östersunds snöskoterklubb arrangerar varje år flera skotertävlingar varav Arctic Cat Cup är Europas största och äldsta tävling. För att arrangemangen ska fungera krävs det en stor mängd hängivna och funktionärer.

Ledverksamhet

Vi har hand om en hel del led som ska röjas och sladdas. Dessutom försöker vi hålla klubbstugan på Gräfsåsens skoterområde öppen så ofta vi kan. För det behövs det driftiga och glada medlemmar som kan hjälpa till.