Marcus Ogemar Hellgren Svensk mästare i Pro Stock

Äntligen gick det hela vägen för Marcus Ogemar Hellgren. När han passerade målflaggen i det sista heatet i SM-finalen i Älvsbyn så var det ingen tvekan längre. SM-guldet var bärgat. Redan vid den andra SM-deltävlingen i Tåsjö gick Marcus upp i ledning. Detta efter en lite trevande start i SM-deltävling ett i Lima. Efter Tåsjö släppte inte Marcus ledningen utan kunde relativt ohotad plocka hem SM-guldet efter tre raka heatsegrar vid SM-finalen i Älvsbyn.

– Det känns helt fantastiskt och obeskrivligt. Körningen har stämt så otroligt bra idag och Lynxen har fungerat utan problem. Banan här var så fantastiskt bra också så jag måste säga att Älvsbyns MS gjort ett mycket bra jobb, säger Marcus Ogemar Hellgren.

Nu återstår några stadioncrosstävlingar, bland annat Clash of Nations där Marcus vann förra året, innan säsongen avslutas med vanlig enkel ”friåkning”

Grattis säger vi från Östersunds snöskoterklubb!

MARCUS OGEMAR HELLGREN SM

Klicka på bilden för att se den större eller för att ladda hem den.

Kommentarer inaktiverade.