FILM: Yamaha Center och Motorhuset visade fyrhulingar på Gräfsåsens skoterområde

Måndagen den 14 maj tog Yamaha Center och Motorhuset och skjutsade upp väl utvalda fyrhjulingar med tillbehör till Gräfsåsens skoterområde. Fredrik Pettersson och Niklas Höglund testade konceptet förra året med två visningar och det var så pass lyckat att man fortsätter.

Förutom provkörning av maskiner bjöd man på korv och fika. För de yngre deltagarna fanns det även möjlighet att testa lite mindre fyrhjulingar, ett inslag som var mycket uppskattat.

– Jag tycker att fler företag borde passa på att använda Gräfsåsens skoterområde för liknande arrangemang. Det är bra att det händer mycket och blir lite drag här och det är ju ett fantastiskt område att hålla till på, säger Niklas Höglund från Yamaha Center och representant för Östersunds SSK.

Se film med bilder och intervjuer från kvällen nedan.

Kommentarer inaktiverade.